Mirela Diaconu îşi lansează propriul magazin online


Designerul Mirela Diaconu tine pasul cu evolutia din domeniul on-line si isi lanseaza vineri, in clubul La Blanca din Bucuresti, magazinul on-line destinat in special clientilor de peste hotare.
   Designerul Mirela Diaconu a inregistrat vanzari record la magazinul Cocor Department Store din Bucuresti.

   Cele peste 30 de piese vestimentare semnate de catre Mirela Diaconu s-au vandut ca painea calda in doar 4 zile de la deschiderea usilor magazinului pentru public.Pavilionul special dedicat designerilor romani, din incinta Cocor Department Store, a fost apreciat de public si vanzarile nu au intarziat sa apara.
  La nici o saptamana de la deschidera pentru publicul larg, Mirela Diaconu a reusit sa vanda toate produsele expuse.




   “Am fost foarte surprinsa ieri cand m-au sunat de la magazin sa imi spuna sa aduc noi produse. Stenderele mele erau goale. Se pare ca publicul din Romania a gustat din plin creatiile tinerilor designeri, am mai auzit si de la alti colegi ca vanzarile si comenzile deopotriva sunt considerabile. S-au vandut foarte bine tinutele din ultima mea colectie, Perseids, foarte colorate si din materiale lejere.”

   Pavilionul tinerilor designeri aduce moda romaneasca aproape de publicul de consum.
In urma vanzarilor crescute, s-a demitizat preconceptia cum ca preturile ar fi mult prea mari.






 Galeria Designerilor Români în Cocor Department Store

 

 


Cocor Store anunta extinderea Galeriei Designerilor Romani situata la etajul al 2-lea al magazinului cu 6 noi designeri de marca: Catalin Botezatu, Cristian Samfira, Galinza Panzaru, Kinga Varga, Mihai Albu si Angela Vasiliu.
Contractele semnate se datoreaza succesului inregistrat de catre Galeria Designerilor Romani, constituind un pas firesc in dezvoltarea Cocor Department Store.
Conceptul de Galerie reprezinta o noutate pentru consumatorii de moda autohtona, fiind prima de acest gen din ultimii 20 de ani.
Situata la etajul al 2-lea, aceasta reuneste creatiile a 24 de designeri: Adelina Ivan, Agnes Toma, Anca & Silvia Negulescu, Anca Radulescu , Andreea Badala, Andreea Tincu, Carmen Secareanu, Cristina Nichita, Diana Nita, Elena Perseil, Florentina Stoenescu, Iris Serban, Kristina Dragomir, Mihaela Glavan, Mirela Diaconu, Norina Stoica, Oana Serban, Otilia Flonta, Rhea Costa, Silvia Serban, Violeta Costin Gaburici, Wilhelmina Arz.