Haircuts


Coafurile prezentate pe podium sunt cea mai buna sursa de inspiratie cand vrei o schimbare a look-ului. 
De multe ori, desi aceste coafuri nu sunt foarte diferite de cele pe care le-ai putea alege pentru o zi obisnuita o noua abordare sau simpla schimbare in cateva aspecte minore sunt suficiente pentru a adopta o coafura noua.
Accesoriile de par deseori joaca un rol important in modul in care o coafura este perceputa, asa ca fii mai atenta la accesoriile coafurilor prezentate pentru a fura cateva idei noi.
De ideea ca accesoriile de par care ar trebui sa sublinieze feminitatea se pare ca au tinut cont si designerii cand au ales aceste accesorii florale de par. Aceasta atitudine romantica poate fi observata in mai multe colectii, intr-o varietate de forme.
Stilul precum si tipurile de accesorii de par folosite au fost foarte mult influentate de tipul tinutei ales, precum si impresia de ansamblu care s-a dorit.
Cand eleganta a fost aspectul dominant al tinutelor care au fost prezentate, accesoriile de par au fost subtile si delicate in timp ce, atunci cand sa- dorit o tinuta indrazneata, accesoriile de par au fost si ele mult mai indraznete.
In timp ce romantismul a fost destul de bine reprezentat, desingerii s-au gandit si la cele care prefera, de asemenea, un stil mai clasic si chiar conservator. Agrafele de par, cand sunt utilizate in mod creativ pot deveni una dintre principalele puncte de atractie ale unei coafuri.
O idee interesanta si destul de originala este utilizarea agrafelor de par pentru a adauga mai multe definitii unei coafuri precum si un look vintage. Acesta este unul dintre cele mai bune exemple cand vine vorba de practica si stil si cum pot fuziona ele pentru a crea un aspect la moda.
Pentru ceile care nu apreciaza accesoriile extrem de pragmatice de par, accesoriile confectionate din tesaturi diferite pot fi o alternativa buna. Un mare avantaj al acestui tip de accesorii de par este ca in multe cazuri se poate crea o alternativa eleganta daca ai putina imaginatie, precum si dorinta de a crea un accesoriu de par unic.
Atat coafurile de zi cu zi, precum si coafurile clasice si mai mult cele elegante au fost bine reprezentate deoarece designerii au inteles nevoia de a fi creativ si de a avea un look elegant, in toate imprejurarile vietii noastre.
Penele si margele pot fi o parte a unui accesoriu de par sofisticat si sexy, in timp ce si accesoriile ce par a fi facute din metale pretioase raman la moda.
In cazul bentitelor, acestea pot crea diferite aspecte, in functie de modul in care sunt asezate. Daca bentita este plasata in partea de sus a fruntii, o coafura simpla dar boema poate fi creata in cateva secunde. 
Dupa cum poti vedea accesoriile de par pot fi extrem de diversificate in acest sezon, asa ca alege-ti stilul preferat pentru a putea crea coafuri interesante intr-o clipa. 

Se poarta buclele bine-definite, coafurile in genul anilor '70, cocurile elegante si cozile impletite.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti lasi imiaginatia si creativitatea sa lucreze...
Buclele domina totul... de la parul lasat simplu pe spate, la cozi lejere si cocuri. Sunt peste tot, sunt in trend si sunt foarte chic.
Daca ai parul drept apeleaza la un ondulator. Fa-ti cateva bucle largi si apoi fixeaza-le cu ceara, spuma sau fixativ. Sau poti face mai multe bucle, incepand cu radacina parului, adaugand si o bentita simpla pentru mai mult efect. 









Atunci cand vrei sa faci o schimbare si cauti o tunsoare care sa ti se potiveasca perfect, alege-o pe aceea care iti pune in  evidenta sex-appealul. Acum, tunsoarea inseamna si atitudine!
Simte-te libera sa te simti bine in pielea ta! Simte-te libera sa aduci un plus de modernitate frumusetii parului tau, fie el scurt, mediu sau lung, alegand tunsorile stratificate si suvitele inegale. Indrazneste sa fii diferita cu noul tau look! La indemana iti stau si o gama larga de produse de styling pentru a-l face cat mai lucios, moale si matasos. 









                                                         Coada neglijenta pe un umar











                               
                                                                   Breton prins in parti










                                                                   Un coc "deghizat"







                                                                      Breton in vant 







                                                                      "Mini bump"





                                                                         Spic









     Coc strans, in varful capului










     
                                                                     Suvite impletite