Moda 2011

Topul pieselor vestimentare ce nu trebuie sa iti lipseasca in anul 2011! 


 

  Toate femeile sunt pasionate de moda,intr-o masura mai mare sau mai mica. Toate vrem sa aratam bine, ne bucuram la un compliment care priveste tinuta noastra si vrem sa fim admirate in orice moment al zilei.












   In ultimi ani, numarul femeilor din mediul de afaceri a ajuns sa fie egal cu cel al barbatilor. Pe langa asta, tot mai multe companii impun un cod vestimentar busines angajatilor, asa ca nu este de mirare ca designerii promoveaza stilul office din ce in ce mai mult.





  Un articol vestimentar fara varsta. La moda si pe vremea bunicii,si in prezent si probabil si peste 50 de ani, trenciul revine pe podium si in 2011, in colectiile mai multor designeri. Este promovat in stiluri diverse, intalnim si trenciuri clasice, intr-o singura culoare temperata, dar si unele cu imprimeuri indraznete si in culori vii.






   De data aceasta insa, salopetele nu vor mai fi potrivite pentru crearea unui stil casual, ci vor fi alegerea perfecta pentru o tinuta de seara, eleganta. Cu pantaloni scurti sau lungi, in functie de stilul preferat, vei putea purta salopetele elegante pentru o seara de cocktail, o intalnire romantica sau o petrecere.






   In ceea ce priveste accesoriile, in 2011 nu trebuie sub nici o forma sa iti lipseasca o palarie. Indiferent daca porti o tinuta office, una casual sau una glam-chic, vei putea alege pentru oricare o palarie asortata. Poti inlocui palariile si cu o sapca sau o basca, dar cu siguranta nu va mai avea acelasi efect.
Incearca deci cel mai elegant accesoriu propus de designeri pentru anul 2011, mai ales ca ai de unde alege!        
Cu panglici, simple, cu borul ingust sau dimpotriva, in culori neutre sau indraznete, cu siguranta vei gasi palarii pentru orice preferinte si ocazii.