Make-up

  STIATI CA APROAPE 30% DIN ESTETICIENE NU PRACTICA MACHIAJUL LA SALON, DUPA TRATAMENTELE PE CARE LE EFECTUEAZA? CU TOATE ACESTEA, ESTE ACTUL ESTETIC CARE INCHEIE TRATAMENTUL COSMETIC. RECOMANDATI-L (DUPA CE ATI STUDIAT sI DEPRINS TEHNICA), IAR REZULTATELE OPTIME IN PRESTAREA SERVICIILOR SI VANZAREA PRODUSELOR NU VOR INTARZIA SA APARA.






  Fara nicio Indoiala, machiajul realizat va dezvalui personalitatea celei care l-a efectuat. O esteticiana trebuie sa aiba o formare profesionala completa, polivalenta.Tratamente faciale, corporale, desigur, Insa tusa finala apartine machiajului. Un ten tern devine catifelat, privirea intensa, buzele delicat conturate sunt redefinite.
Pentru câteva clipe ne transformam In adevarati artisti; make-up artistul modeleaza chipul, atenueaza micile imperfectiuni.








Culori intense, produse si instrumente utilizate cu Indemânare si, iata ca rezultatul este extraordinar. Este necesar sa admi¬tem ca o femeie este frumoasa si naturala Insa, cu o tenta de
machiaj, devine „frumoasa serii”. Iar rezultatul este, In acest caz, dovada experientei esteticienei. Exista multe esteticiene care pun Intrebari despre utilizarea produselor de machiaj.
Tocmai datorita diversitatii produselor si noilor texturi, este necesar sa se raspunda punct cu punct la Intrebarile adresate cel mai frecvent de catere acestea.





    PENTRU MACHIAJUL DE ZI TREBUIE:


FOND DE TEN

  Desigur. Cele mai bune In acest scop sunt fondurile de ten
flui¬de. Usor de aplicat si relativ lejer, fondul de ten este cel mai bine vândut produs din lume. Asta nu Inseamna ca pentru un machiaj de zi nu se poate utiliza o pudra compacta.






   CÂND SE FOLOSESTE FONDUL DE TEN FLUID?
Acest tip de fond de ten este folosit la uniformizarea coloritului, ascunderea imperfectiunilor, ameliorarea aspectului pielii, dar si evidentierea culorilor anumitor produse de machiaj.
Gratie fondului de ten, culorile (fardul de pleoape, de obraz, blush-ul) persista mai mult timp. Nu trebuie sa uitam ca fondul de ten protejeaza pielea, având actiune hidratanta, incetineste procesul de Imbatrânire determinat de expunerea la soare.


   DAR PUDRA COMPACTA?
Pudra compacta este obtinuta din amestecul cu corpi grasi:
de aceea nu usuca pielea si, de cele mai multe ori este hidratanta. De asemenea, daca este aplicata cu o pensula speciala pentru pudra, nu creeaza un efect supraIncarcat.
Rolul ei este de a crea un ten mat. Multe dintre pudrele compacte contin o substanta care confera luminozitate tenului si absorb sebumul secretat In timpul zilei (poliamide micronizate). Este un produs indispensabil pentru retusuri.






   CU CE PUTEM CONTURA SPRANCENELE?
   
Cu doua produse: creionul sau fardul de sprâncene. Creionul ramâne Inca un produs clasic indispensabil pentru a obtine un contur perfect al sprâncenelor. Se foloseste negrul pe sprâncene negre, maro Inchis pe par roscat, blond si castaniu.




    LUCIUL DE BUZE
    Luciul de buze se poate folosi In timpul zilei In locul rujului. Glossurile sunt iubite In mod special de tinere. Sunt lejere, naturale, hidrateaza si protejeaza.





  Machiajul ar trebui sa reflecte cine esti si cum te simti. Fii cine vrei sa fii si arata exact cum vrei sa arati! 
   Aceasta arta este o extensie a personalitatii tale si a garderobei tale si are capacitatea incredibila de a-ti transforma nu doar felul in care arati ci si felul in care te simti.

http://www.youtube.com/watch?v=CrRtv4ulp2U