Moda, tendintele verii, culori care se poarta, modele, accesorii

   In aceasta vara albul este puterea absoluta de inspiratie. In linii mari, esti la curent cu tendintele cele mai recente pentru sezonul actual. Cu toate acestea insa, mai sunt cateva aspecte de care este bine sa tii cont, mai ales in ceea ce priveste piesele vestimentare la care ar trebui sa renunti, precum si cateva precizari referitoare la accesoriile care se poarta in vara asta.
Moda: tinute, incaltaminte, accesorii
In vara aceasta toate accesoriile sunt de dimensiuni mari: posete, ochelari de soare, bijuterii - cu cat sunt mai mari si, dupa caz, mai viu colorate, cu atat sunt mai moderne. Aceasta regula nu ar fi putut sa aiba exceptie nici in ceea ce priveste imprimeurile - nuante vii, foarte intense si contrastante. Sunt de preferat imprimeuri florale, cu modele orientale sau figuri geometrice. Daca nu agreezi culorile puternice, ai o alternativa pe cat de moderna, pe atat de romantica si atragatoare: rochii si topuri din materiale vaporoase, in culori pastelate: tonuri de roz, bleu, vernil, lila sau galben deschis sunt cateva din optiunile pe care le ai la dispozitie. Machiajul cu o singura culoare in tonuri pastelate este spectaculos, prin conturarea pleoapelor accentuarea genelor iar pometii cat mai naturali.



Ce ne punem pe cap? Palarii si sepci la moda
  Unul dintre cele mai importante accesorii ale acestei veri sunt palariile, sub toate formele si toate culorile. Acestea, pe langa faptul ca ne protejeaza de razele de foc ale verii, daca le asortam bine, sunt foarte elegante. Se poarta elementele de inspiratie militara si sport. La acest capitol putem gasi o varietate larga de sepci si bandane. Se poarta si palariute scurte gen Sarah Jessica Parker. Motivele etnice sunt la mare pret in acesta vara, in ceea ce privesete palariile. Palariile sunt de obicei lucrate de mana si sunt facute din paie."

Moda in materie de incaltaminte
  Sandalele "platforma" sunt printre cele mai agreate modele de incaltaminte ale acestei veri. Poti alege dintr-o varietate de modele si culori, in functie de vestimentatie. Chiar daca esti tentata sa optezi pentru unele cu talpa foarte inalta, este de preferat sa nu faci acest lucru - criteriul de comoditate nu ar mai fi, probabil, indeplinit.


Cum ne incaltam la petreceri si la restaurante?
Daca esti invitata la restaurant sau la o petrecere ceva mai pretentioasa, asorteaza, la rochia vaporoasa din matase o pereche de sandale din piele aurita, avand tocul inalt si subtire.



La moda este incaltamintea comoda
Balerinii sunt inca moderni, confortabili, simpatici si disponibili intr-o multime de culori si asocieri de nuante. Este adevarat ca nu se mai regasesc in "linia intai" a tendintelor din acest sezon, dar sunt, in continuare, in voga si nu ar trebui sa-i lasi acasa. (Daca picioarele tale vor suferi a doua zi dupa petrecerea unde ai purtat sandalele acelea cu tocul inalt, le vei fi foarte recunoscatoare balerinilor!). Vei avea de unde alege, majoritatea fiind accesorizati cu diferite fundite si floricele, in acord cu tendintele sezonului in curs.







Vara asta va fi la moda “inghetata verde”

Anul trecut a fost cu siguranta o revelatie in lumea sistemelor de operare pentru telefoanele mobile. In luna mai a anului trecut Google a lansat Android 2.2 – Froyo, un sistem de operare ce a revolutionat piata de telefoane. Foarte multe terminale a celor mai cunoscute brand-uri din domeniu au ales noul Android astfel punandu-se multa presiune pe iPhone-urile celor de la Apple. Acest lucru nu a putut fi decat un lucru bun pentru ca Apple avea nevoie de un concurent puternic chiar daca acesta nu a venit din bransa dispozitivelor, noul sistem de operare mult imbunatatit a celor de la Google a facut ca Apple sa piarda teren in fata rivalilor directi ce au ales Android.
    In toamna, mai exact in luna Octombrie, Google a anuntat lansarea Android 2.3 – Gingerbread. Noul sistem a fost mult imbunatatit, utilizatorii lui au fost placut surprinsi de vitzea mai buna, de suportul pentru formatul video VP8, de telefonia via internet si multe alte lucruri (lista completa).
In momentul de fata circula zvonul cum Google va lansa tot in luna mai si versiunea 2.4 pentru Android ce va purta numele “Ice Cream“. Astfel ca fanii sistemului de operare vor “manca” la vara “inghetata verde” :) . Sunt curios ce imbunatatiri mai poate aduce Google pentru a-si surprinde fanii si concurenta.
Ca sa nu se faca confuzie precizez ca versiunea 3.0 (Honeycomb) a sistemului de operare a fost creata special pentru tablete si astfel se distinge de ordinea in care apar versiunile pentru telefoanele mobile.